Ja dhjetë telefonat më të mirë të 2016

telefoni-lirePër shumicën nga ne, telefonat celularë janë qendra e universit tonë. Ai nuk është vetëm një telefon, por edhe vendi ku ju lidheni me botën, flisni me të tjerët.
Ai është fotoaparati dhe kamera juaj, pajisja për të dëgjuar muzikë, GPS-i juaj dhe akoma më shumë.

Më poshtë gjeni një listë të dhjetë telefonave më të mirë në vitin 2016:

Kliko per me shume info

1.Apple iPhone 6s

2.Apple iPhone 6s Plus (AT&T)

3.Blu LifeOne X (Unlocked)

4.Google Nexus 6P (Unlocked)

5.HTC 10 (Unlocked)

6.Samsung Galaxy S7 Active (AT&T)

7.Samsung Galaxy S7 Edge (VerizonWireless)

8.Apple iPhone SE (SIM-Free)

9.Samsung Galaxy S7 (VerizonWireless)

10.LG G5 (AT&T)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.