Lajmet me gjoks jashtë, folësja e televizionit Zjarr: Imoralët shesin moral

Enki Bracaj, vajza që suprizoi në televizionin Zjarr duke dhënë edicionin e lajmeve me gjoksin jashtë ka pranuar të flasë për këtë eksperiencë. Në një intervistë për Panorama Plus ajo thotë se veshja e saj është skenike dhe nuk mund të quhet e zhveshur në ekran, përderisa ka xhaketën sipër. “Veshja quhet dekolte drejkëndësh, të cilën jemi mësuar ta shohim kudo në ekranët tonë. Por jam çuditur nga vresi që kanë nxjerrë për ne në rrjetet sociale imoralët që shesin moral. Ne nuk paragjykojmë një vajzë që del në qendër të Tiranës e veshur sin ë plazh, dhe paragjykojmë një vajzë, pra mua në rastin konkret, që shfaqet me dekolte në television. Në fund të fundit është skenike e gjitha…Në rrugë sdo dilja kurrë ashtu”, thotë ajo. enki

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here