Vëzhguesit Vendorë: Zgjedhjet e 21 qershorit, atmosferë politike gjithëpranuese

Kliko per me shume info

vendorKoalicioni i Vëzhguesve Vendorë (KVV) prezantoi raportin e katërt për zgjedhjet e 21 Qershorit, duke vlerësuar se “ecuria e qetë e ditës së zgjedhjeve dhe atmosfera politike gjithëpranuese deri në këtë moment, duket se po u japin zgjedhjeve cilësinë e moscenimit të vullnetit të votuesve”.

“Ky respektim do t’u japë ligjitimitet këtyre zgjedhjeve dhe i jep kredibilitet të gjithë procesit”, thanë përfaqësues të KVV-së, paraditen e së hënës.

Kliko per me shume info

Sipas KVV-së, problem është presioni politik që ushtrohet në KZAZ dhe vonesa në ngritjen e grupeve të numërimit të votave.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.