Të drejtat e njeriut, Avokati i Popullit vlerëson raportin e DASH

Kliko per me shume info

jorida-rustemiiiInstitucioni i Avokatit të Popullit vlerëson raportin e Departamentit amerikan të Shtetit në lidhje me respektimin e të drejtave të njeriut.

Drejtuesja e Njësisë së Parandalimit të Torturës në këtë institucion, Jorida Rustemi theksoi se ky raport duhet të përkthehet në një ndërgjegjësim të institucioneve shqiptare, për të vënë në qendër qytetarin dhe të drejtat e tij.

Kliko per me shume info

“Raporti i DASH është një analizë e thellë e të drejtave të njeriut në Shqipëri. Shumë çështje të ngritura në këtë raport janë konstatuar nga institucioni ynë. Ky dokument përbën një instrument të jashtëzakonshëm mbështetjeje për shoqërinë civile”, tha Rustemi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.