Si të zgjidhni shkollën e duhur për parukeri dhe estetikë?

Kliko per me shume info

shkolla-cemArtikull promocional – Si të zgjidhni shkollën e duhur për parukeri dhe estetikë?
Zgjedhja e drejtimit që individët marrin në jetë është një ndër vendimet më të vështira, pasi ai do të shoqërorjë rrjedhën e karrierës suaj. Marrja e një zanati bën pjesë në ato zgjedhjet e zgjuara që bëjnë të rinjtë, për shkak se tregu ka “uri” për diploma profesionale, pasi është i mbingopur me diploma universitare. Një ndër zanatet që siguron të ardhme të garantuar dhe punësim, është edhe ai për parukeri dhe estetikë. Por si të zgjidhni ku do të studioni për këtë drejtim dhe ku diploma juaj do të ketë peshën dhe vlerën e duhur në treg? Shkolla C.E.M është zgjedhja e duhur për njerëzit të cilët me të vërtetë duan të mësojnë, dhe jo vetëm të marrin një “letër”.
Një pyetje kyç është: Cilat janë kriteret që të zgjedhesh një shkollë parukerie dhe estetike ? Përgjigja është: Përvoja! Ajo që duhet të shikoni është përvoja e provuar e shkollës në lidhje me objektin që do të studiosh.
Kohët e fundit është e “modës” parukeria dhe estetika. Shumë shkolla që nuk kanë asnjë lidhje me arsimimin ofrojnë “profesion” me rezultate të dyshimta. Është njësoj sikur një shkollë parukerie dhe estetike të ofrojë kurse gjuhe ose informatike,duke bërë që kursantët të harxhojnë kohën e tyre të profesionit, kur këto njohuri mund ti marrin në kurset e specializuara për këtë qëllim.
Si ju duket kjo?
Pra kujdes! Zgjidh eksepertët.
Mësuesit
Duhet t’i jepni rëndësi mësuesit, edhe se sa përvojë kanë. Duhet të kenë përvojë (të kenë punuar për një kohë të gjatë në parukeri dhe estetikë ),  të dinë se si të trasmetojnë përvojën e tyre! Shpesh dëgjojmë për njerëz që nuk kanë përvojë të mjaftueshme, papritmas  bëhen “mësues”. Është mirë të kesh mundesinë ti njohësh nga afër dhe të kuptosh mënyrën e organizimit të mësimit. Është mirë të kesh mundësinë ti njohësh nga afër, dhe nëse është e mundur, të ndjekësh se si është mësimi.
Kosto
Sa për shpenzimet, duhet të kujdeseni dhe të krahasoni sa të kushton gjithë paketa e ofruar ,çfarë përfshin brenda kësaj pakete dhe jo vetëm sa kushton një muaj.
Mësimet
Është mirë të mesosh në mënyrë të detajuar për mësimet që ofrohen. Për shembull, janë në arsimin bazë gjithë elementët  kyç të të punuarit në mënyrë profesionale?  Shumë herë nuk e ofrojnë, kështu një shkollë mund të të duket më e lirë, por në të vërtetë nuk është, sepse do tju duhet  të paguani ekstra për gjërat bazë.
Duhet në çdo rast të jeni të kujdesshëm përballë shkollave me cilesi të diskutueshme, të cilat ofrojnë tarifa të ulta që të të provokojnë ti zgjedhësh. I vetmi rezultat që do të keni është humbja e kohës dhe si rezultat edhe i parave tuaja.
Pra kujdes!!!
Karriera
Duhet t’i jepni rëndësi të madhe sigurisë nëse ju gjejnë punë. Cilat janë normat e tyre të suksesit??? Ku ju gjejne punë?
Nëse s’doni të kërkoni me dhe doni një zgjidhje të sigurt, atëherë zgjidhni shkolla e parukerisë dhe estetikës Centro Evolucione Moda, e cila mund të kontaktojë  dhe të gjejë zgjidhjen e duhur per ju.
Pse  Akademine C.E.M ?
Është shkollë për njerëzit të cilët me të vërtetë duan të mësojnë dhe jo vetëm të marrin një “letër”. Pasi ju të lexoni  historikun e kësaj shkolle,  Ju vendosni :  Me siguri vendimi juaj do të jetë më i drejti.   Adresa ne Internet: akademiacem.al

1 COMMENT

  1. Pershendetje! jam e interesuar per tu regjistru ne shkollen tuaj dhe doja te dija meqe unee jetoj ne greqi dhe ketu num hyra dot ne shkolle mund ta vazhdoj kursin ?! nese po cfare duhet dhe cfare kushtesh ka shkolla juaj ? lexova qe ka edhe konvikt jam e interesuar te di edhe kur regjistrohen please??

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.