Provokon dhe Elvana vjen me një “belfie”

elvElvana Gjata ka trup të mrekullueshëm dhe ka se çfarë të shfaq në videoklipe e performanca të ndryshme. Megjithatë, këngëtarja e pëlqyer nuk është se ka tentuar ta vë theksin vetëm tek pamja dhe linjat.

Por, tani edhe Elvana nuk po tregohet aq e rezervuar. Gjata ka filluar ti ekspozoj edhe të pasmet. Ja një “belfie” nga këngëtarja e famshme. kosovarjaco

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here