Përfundon numërimi, LSI del forcë e dytë politike në Shkodër

Kliko per me shume info

votimiiiiLSI del forcë e dytë politike në Shkodër para PS-së.
Pas përfundimit të numërimit për këshillat bashkiakë (logot e forcave politike) në Bashkinë Shkodër, rezultati është si më poshtë:
PD: 25357 vota
LSI: 11800 vota
PS: 10925 vota
PR: 2296 vota

Sic shikohet nga rezultati, LSI ka marrë rreth një mijë vota më shumë se PS dhe rreth gjysmën e votave të PD në bastionin e djathtë të bashkisë së Shkodrës.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.