Panariti: Vetëm gruri me cilësi të lartë do të përfundojë në fabrikat e përpunimit

Kliko per me shume info

panaritiMinistri i Bujqësisë, Zhvillimit Rrual dhe Administrit të Ujrave, Edmond Panariti deklaroi sot se, do të punohet fort që konsumatorët shqiptarë të kenë miell me standarde europiane.

Panariti që zhvilloi sot një takim pune me importuesit e grurit, duke kërkuar cilësi të lartë të miellit, u shpreh se “do të ketë standarde europiane për cilësinë e miellit. Vetëm gruri me cilësi të lartë do të përfundojë në fabrikat e përpunimit”.

Kliko per me shume info

Ai premtoi se “nuk do të lejojmë infiltrimin e grurit me cilësi të dobët në vendin tonë”.

Ministri shtoi gjithashtu se ka pasur një mbiprodhim gruri dhe ftoi prodhuesit e miellit që të blejnë grurin vendas.
Ai shtoi gjithashtu se sivjet ka mbiprodhim edhe të domateve, për të cilën u shpreh se “do të bëhet çmos që “kjo sasi të arrijë tregun, qoftë si produkt i freskët, apo i përpunuar

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.