KQZ: Kutitë e Malësisë së Madhe do numërohen në Tiranë

Kliko per me shume info

kqzKomisioni Qendrr i Zgjedhjeve në mbledhjen e sotme shqyrtoi dhe miratoi Projekt-vendimin, “Për shqyrtimin e situatës në KZAZ-në nr. 1, Qarku Shkodër, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore, të datës 21.06.2015”.

KQZ vendosi transportimin e të gjitha kutive të votimit me fletët e votimit, kutive të votimit me materialet zgjedhore dhe gjithe bazën materiale zgjedhore të ZAZ nr. 1, si ato të numëruara dhe të vlerësuara, ashtu dhe ato të mbetura të panumëruara e të pavlerësuara, dhe sjelljen e tyre në ambientet e shkollës “1 Maji” në Tiranë. Vazhdimin e procesit të numërimit dhe vlerësimit të kutive të votimit të panumëruara në ambientet e VNV të caktuar në shkollën “1 Maji” në Tiranë.

Kliko per me shume info

Procesi i numërimit dhe vlerësimit të fletëve të votimit, për kutitë e panumëruara, pasqyrimit të rezultateve në tabela do të kryhet nga stafi i KQZ-së me katër grupe. Secili nga koalicionet, po ashtu dhe sejcila nga partitë politike që garon jashtë koalicioneve,  ka të drejtë të paraqesë nga një vëzhgues për cdo tavolinë numërimi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.