KLSH kallëzon 12 zyrtarë të prokurimeve publike në Ministrinë e Brendshme

Kliko per me shume info

KLSHKontrolli i Lartë i Shtetit ka kallëzuar në prokurori drejtoreshën dhe 11 zyrtarë të Zyrës së Prokurimeve Publike në Ministrinë e Brendshme.

KLSH bëri të ditur se, zyrtarët e kallëzuar të MPB akuzohen për shkelje të barazisë në tenderë. Ata i kanë shkaktuar shtetit një dëm prej 607 mijë eurosh.

Kliko per me shume info

Kallëzimi është kryer pas një auditimi për periudhën shtator 2013-dhjetor 2014.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.