iOS 9 ul shpejtësinë e telefonit me 40 për qind

Kliko per me shume info

telefoni2015Në fillim të qershorit u shpernda lajmi se iOS 9 mund t’ju japë një orë bateri më shumë, ndërsa me “Low Power Mode” jeta e baterisë tuaj mund të zgjatet për tre orë.

Zbulimet e fundit kanë treguar se në përpjekje për të zgjatur jetën e baterisë, Apple do të sakrifikojë shpejtësinë e celularit.

Kliko per me shume info

Sipas raportimeve të fundit, nëse keni aktivizuar “Low Power Mode”, shpejtësia e celularit tuaj do të ulet me 40 përqind.

Vec kësaj, kur të keni të aktivizuar “Low Power Mode” do të ulet ndriçimi, nuk do të jeni në gjendje për të shkarkuar, si dhe nuk do të lejoheni të bëni disa veprime të tjera.

Për shpejtësinë nuk është thënë asgjë nga Apple, madje as në faqen e tyre në internet nuk ka asnjë të dhënë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.