Diktatori Kim Jong nxjerr në publik gruan e tij

Kliko per me shume info

gruaja-kim-jongIshte një e papritur e madhe. Sepse kësaj here privilegjohet dimensioni familjar, që sigurisht është më garantues së të mëparshmit.

Dhe i ka takuar gruas të jetë protagonistja. Për të janë me të vërtetë të pakëta fotot ku shfaqet. Por në klimën e çtensionimit të javëve të fundit diktatori koreanoverior Kim Jong-Un ka dalë në foto me bashkëshorten Ro Sol-Ju.

Kliko per me shume info

Ngjarja lidhet me vizitën në terminalin e ri të aeroportit ndërkombëtar të Piongiangut, strukturë e cila sapo është shembur dhe rindërtuar me urdhër të udhëheqësit të ri.

Kim Jong-Un gjatë turit të tij është shoqëruar edhe nga e motra Kim Yo-Jong, dhe nga funksionarët e partisë.

Si gjithnjë, kur bëhët fjalë për shërbime fotografike që lidhen me diktatorin, të dhënat që shoqërojnë fotot janë të përgjithshme dhe kjo e shton misterin rreth njërit prej personazheve më të përfolura të politikës ndërkombëtare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.