Cani: Kriza greke nuk cënon stabilitetin e bankave në Shqipëri

Kliko per me shume info

caniMinistri i Financave Shkëlqim Cani është prononcuar për zhvillimet më të fundit ekonomike në Greqi duke lëshuar mesazhe sigurie për qytetarët shqiptarë. Cani tha se kemi garanci të plotë për sistemin bankar në vend ndërsa bankat greke me kapital shqiptar janë të sigurta, pasi ato operojnë si filial dhe jo si degë të bankave mëmë. Ky mesazh i Ministrit të Financave vjen në një linjë me deklarimet e Guvernatorit të Bankës së Shqipërisë bërë dy ditë më parë dhe ekspertëve të ekonomisë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.