Google hap vende pune për kandidatë nga Shqipëria

googlKompania gjigande e internetit, Google ka shpallur një konkurs për punëtorë shqiptarë që kanë përvojë ndërkombëtare.

Të interesuarit duhet të kenë njohuri për mediat online dhe aftësi komunikuese si dhe aftësi analitike dhe njohuri për rritjen e biznesit.

Kliko per me shume info

Kualifikimet e preferuara për punë në këtë kompani janë në fushën e marketingut, konsultingut, puna me projekte, aftësia për të udhëhequr.

LEXO EDHE:  Skandali, Abcom lë pa shërbim klientët në Tiranë pa asnjë paralajmërim

Të interesuarit duhet të kenë njohur të gjuhës angleze dhe njohur të gjuhës shqipe.

Adresa: KLIKO

Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here