Brukseli: Ka disa opsione për Trepçen

Kliko per me shume info

bruBashkimi Evropian me vëmendje të vecantë po përcjellë situatën në lidhje me Trepçën. ‘Është me rëndësi që të shmangim eskalimin e situatës dhe që të gjithë të merren me qetësimin e gjendjes. Ekzistojnë disa opcione që të shmanget likuidimi i Trepçës. Do të ishte mirë që t’i jepet kohë adresimit të kësaj çështjeje konform ligjit të miratuar dje në Parlametin e Kosovës’, ka deklaruar Maja Kocijancic, zëdhënëse e Bashkimit Evropian e ngarkuar me çeshtje të Ballkanit Perendimor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.