10 shenja që ju jeni një grua, jo një vajzë

Kliko per me shume info

fe graDallimi mes gruas dhe vajzës nuk qëndron tek mosha por në mënyrën si ato veprojnë, të mendojnë dhe të jetojnë jetën e tyre.

Këto janë dallimet bazike mes një gruaje dhe një vajze:
1. Vajzat vishen në rroba provokuese që të duken seksi- gratë e dinë se duken seksi pa marrë parasysh se çfarë veshin
2. Vajzat presin që partneri i tyre të dinë se si ato ndjehen dhe çfarë janë duke menduar – gratë përdorin fjalët e tyre.
3. Vajzat presin që ju të paguani gjithçka – gratë janë financiarisht të pavarur.
4. Vajzat dalin dhe dehen – gratë mund t’i respektojnë limitet e tyre.
5. Vajzat mezi presim për të bërë statusin e në Facebook “Në një marrëdhënie” – gratë harrojnë se kanë Facebook.
6. Vajzat shikojnë emisione televizive pa vlera – gratë lexojnë
7. Vajzat flasin për çështje të parëndësishme – femra dinë se si të zhvillojë një bisedë stimulues.
8. Vajzat hanë sallatë – gratë hanë çdo gjë që duan
9. Vajzat mjaftohen me atë që dinë – femrat gjithmonë janë në kërkim të zgjerojnë horizontet e tyre.
10. Vajzat kanë nevojë për kujdestarë- gratë nuk kanë nevojë për askënd, vetëm për veten. /Kosovarja-KS/

Kliko per me shume info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.