Rama: Rrjetet sociale, instrumente të pazëvendësueshme për komunikimin

Kliko per me shume info

edirama-fbKryeministri Edi Rama zhvilloi sot një takim me përdorues të rrjeteve sociale.

Kryeministri u shpreh se, përdorimi i këtyre rrjeteve e ka bërë më pak të kushtueshëm informacionin që sigurisht më pas duhet kolauduar nëpërmjet mediave.

Kliko per me shume info

“Sigurisht çdo komunikim i kushton mediave, por edhe neve, kështu që ky është një mjet, instrument, rrjet i pazëvendësueshëm dhe falë jush i pakrahasueshëm me asgjë tjetër për nivelin e penetrimit të komunikimit dhe të shkëmbimit të komunikimit”, tha Rama.

“Jam mirënjohës për të gjithë ata që janë aktiv, pavarësisht janë apo jo dashamirës, çojnë mesazhe inkurajuese apo kritikojnë. Sigurisht më vjen keq për ata që përdorin fjalor banal, por është pjesë e lirisë së rrjetit dhe më mirë që është kështu sesa të kishim një rrjet me censurë”, u shpreh kreu i qeverisë.

Kryeministri Rama theksoi se, “liria e fjalës është e panegociueshme dhe është e patjetërsueshme, qoftë edhe në emër të etikës së domosdoshme që duhet ruajtur apo promovuar përmes promovimit të ideve apo kritikave”.

Besoj, shtoi kryeministri Rama, “se ky rrjet do të ishte i pavlefshëm nëse nuk do të kishte dhe përmasën e vet kritike, pavarësisht se në një aspekt nuk ka qenë dhe pa të drejtë kush e ka ilustruar morinë e komenteve si një mllef, inat. Por kjo të jep mundësuinë për ta kuptuar publikun”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.