OSHEE eleminon defektet, rikthen energjinë në disa zona

Kliko per me shume info

osheKompania OSHEE njofton se janë eliminuar avaritë në disa nënstacione në rang vendi, dukë bërë të mundur rikthimin e energjisë elektrike në zonat si më poshtë: Në rrethin Tiranë/ Kamëz, pjesa Veriore dhe Verilindore e qytetit, Fushë Mëzes, ish-Rruga Ura, zona pranë bregut të Lumit, Yrshek, Domje, Berxullë, Bathore (pjesërisht), Çekrezë, Ura e Tapizës, Laknas, Qendra Valias dhe Rethinat Valias. Në rrethin Sarandë/ Bashkia Konispol, komunat Livadhja, Markat dhe Aliko. Në rrethin Shkodër/ komunat Temal, Dushman dhe Shllak. OSHEE është në gatishmëri të plotë dhe do t’i bëjë të ditur publikut planin e masave për ditët e Vitit të Ri 2015!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.