Festoni gjatë gjithë vitit me paketat Premium të PLUS

Kliko per me shume info

Paketat PremiumMe PLUS, festoni gjatë gjithë vitit!

Abonohuni në paketat 3, 6 dhe 12 mujore me Parapagesë të PLUS dhe mos u kufizoni në komunikim.

Kliko per me shume info

Investoni në periudhë afatgjatë me PLUS, duke përfituar shumë njësi e duke kursyer në aktivizimet e rimbushjet e çdo muaji.

Të gjitha paketat PREMIUM i gjeni të detajuara: Kliko – PAKETAT PREMIUM

PLUS ju uron Gëzuar Vitin e Ri 2015!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.