Ministria e Arsimit, 1 milion dollarë për shkollat e Beratit

Ministria-e-ArsimitMinistria e Arsimit ka akorduar një fond prej 1 milion dollarësh për shkollat e rrethit të Beratit, çfarë i ka hapur rrugën nisjes së punës për rikonstruksionin e 5 objekteve dhe pajisjen e disa shkollave të tjera me palestra sportive.

Në sajë të këtij investimi, ka nisur puna për rikonstruksionin e shkollës 9-vjeçare “Thimi Tani” dhe shkollës të mesme të përgjithshme “Kristaq Capo” në qytetin e Beratit; shkollës së mesme në Urë-Vajgurore dhe një shkolle 9-vjeçare në fshatin Karkanjoz. Ndërkohë që dy shkolla 9-vjeçare në Berat do të pajisen me ambientet sportive të munguara. Kreu i Drejtorisë Arsimore Rajonale në Berat, Selman Hodaj, bënë me dije se ky është investimi më i madh që është dhënë ndonjëherë nga qeveria për këtë rreth në fushën e arsimit. Hodaj ka pohuar se puna ka filluar dhe po ecën me ritme të mira.

Degjoje Online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>