Kliko per me shume info

Elvana Gjata, e nxehtë në klipin e ri

Në skena të nxehta pritet të shfaqet Elvana Gjata në kripin e saj të ri.

Disa imazhe gjatë xhirimeve të kripit janë bërë publike së fundi.

Si gjithnjë, Elvana ka zgjedhur që disa nga sekuencat e kripit ti xhirojë në ujë.

Kjo gjë ka ndodhur edhe më parë me këngëtaren që ka xhiruar në det dhe në pishina disa prej klipeve të saj më të njohura.

Kliko per Ofertat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>