April 18, 2014

amc-spring980x100px

Shqiptarët e Amerikës mbulojnë me “lumë dollarësh” këngëtarin Gena

dollare-gena

Pak kohë më parë u ankua se kolegë të tij kishin shpifur dhe i kishin dëmtuar karrierën pasi nuk mund të udhëtonte jashtë.
Por këngëtari Gena, së fundi ka ndërmarrë një tur koncertesh dhe performancash në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.
Interesi nga shqiptarët e atjeshëm duket se ka qenë i madh.
Megjithatë menaxheri i Genës, Enis Fetahu ka publikuar disa foto domethënëse. Gena po ia kalon për mrekulli dhe në fakt shqiptarët po e mbulojnë me para (termi më i saktë për foton do të ishte po e mbulojnë me dollarë).
dollaret-genaa

Comments
One Response to “Shqiptarët e Amerikës mbulojnë me “lumë dollarësh” këngëtarin Gena”
  1. Toni says:

    ore cfar populli jemi keshtu ne shqiptaret!Gena ka para plot sepse ka profesjonin te atill e nuk mbetet pa to,gjith ato para si kur te shonin per persona ne nevoj qe jane invalid se smund te kryejn 1 operacjon jashte vendit me ato lek mund ta benit te ecte me kembet e veta do dhuronit nje jet ter per ate njeri apo dhe te tjer njeres qe vuajne nga semundje te ndryshme .Genes nuk i mungon asgje o njeres

Leave A Comment