Kliko per me shume info

Adnan Januzaj mund të luajë për Kosovën

januzajjAdnan Januzaj mund të zgjedhë Kosovën, pasi kombëtarja e Kosovës mori zyrtarisht lejen nga FIFA për të luajtur ndeshje miqësore.
Gazeta angleze, “Daily Mail” bën të ditur se ky është vetëm hapi i parë drejt pranimit të Kosovës nga FIFA dhe për këtë arsye, talenti i Mançester United mund të bindet për të luajtur me skuadrën e vendit të tij të origjinës.
Vetë Januzaj ka thënë gjatë sezonit se synimi i tij është të bëjë Kosovën krenare.
Nëse Kosova do të pranohej si anëtare e FIFA-s, atëherë shumë lojtarë të tjerë që luajnë në Europë mund t’i bashkohen kombëtares të saj.

Kliko per Ofertat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>