Shërbimet policore, OSBE konferencë rajonale në Prishtinë

POLICI KSPRISHTINE-Një konferencë për zyrtarët për informim të shërbimeve policore nga rajoni zhvillohet sot në Prishtinë, organizuar nga Misioni i OSBE-së dhe Policia e Kosovës, për t’ju ndihmuar në vendosjen e kontakteve dhe bashkëpunimit.

Në njoftimin e Misionit të OSBE-së në Kosovë theksohet se pjesëmarrësit nga Prishtina, Podgorica, Shkupi dhe Tirana do të takohen për herë të parë për të shkëmbyer praktikat më të mira dhe për të identifikuar fushat potenciale për bashkëpunim.

Kliko per info fb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

sigal-borxhe

SIGAL kapet me borxhe të pa shlyera 300 mijë euro

Drejtori Menaxhues i Telekomit të Kosovës- Vala, ekzekutoi garancionin bankar të kompanisë ...