Ministria e Arsimit: Emrat e kandidatëve që kalojnë në fazen finale per drejtor arsimi në qarqe

minarsimTirane – Ministria e Arsimit dhe Sportit ka bere publike sot emrat e kandidatëve për çdo qark, të cilët kanë arritur të marrin rezultatet më të larta dhe të kalojnë në fazën e fundit të konkurrimit, atë të finaleve publike.

Pas vlerësimit që komiteti ad hoc i bëri kandidaturave, bazuar në rezultatin më të mirë për pozicionin e Drejtor/e në Drejtoritë Arsimore Rajonale, komiteti i propozoi Ministres së Arsimit dhe Sportit znj. Lindita Nikolla, që në fazën finale, të kalojnë kandidaturat në listën bashkëngjitur.

Bëjmë me dije opinion publik se për arsye të së drejtës së ruajtjes së konfidencialitetit në funksion të mbrojtjes së të dhënave personale, pikët e kandidatëve do t’iu bëhen me dije vetëm këtyre të fundit me kërkesë të tyre.

Sqarojmë se në rastin kur kandidatët kanë pasur pikë të barabarta, ata janë përfshirë të gjithë në listën e të kualifikuarve, duke tejkaluar kështu numrin e 5 (pesë) kandidaturave në nivel qarku.

Ndërkohë në ditët në vazhdim do të komunikohet dhe grafiku me vendin, datën dhe orën ku do të kryhen finalet publike në të dymbëdhjetë qarqet e republikës.

Lista e kandidatëve për çdo qark, të cilët kanë arritur të marrin rezultatet më të larta dhe të kalojnë në fazën e fundit të konkurrimit, atë të finaleve publike:

TIRANË

Aida Serjani

Arjola Byzyka

Elmaz Lala

Ermioni Cekani

Majlinda Ziu

Mimoza Kuqi

Rozina Kollcaku

TIRANA QARK

Aida Nova

Eglantina Metani

Fran Cara

Uzri Alku

Xhevahir Hoxha

DURRËS

Adrian Gurra

Arben Tanko

Bashkim Shyle

Lindita Muka

Orges Mema

ELBASAN

Elisabeta Myftari

Ermir Cela

Jonida Cungu

Roland Baxhaku

Zyhra Bedalli

FIER

Brunilda Dhamo

Isa Gjikondaj

Ylli Myftiu

Shkelqim Hallkaj

Yllka Beci

VLORË

Adriana Sinanaj

Albana Hodaj

Fatmir Abazaj

Mimoza Mehilli

Pellumb Binaj

Roland Dervishaj

Viktor Lami

SHKODËR

Aferdita Haka

Agron Metushi

Erjeta Lacej

Lucjana Dodani

Vlash Linadi

BERAT

Agim Qamirani

Marela Guga

Selam Hodaj

Shaqir Abedini

Yllka Rama

LEZHË

Arta Malshi

Bardhok Pulaj

Gezim Laci

lndrita Abdyl

Leonora Ndreca

KUKËS

Ali Xhahu

Besim Shehu

Jonuz Kola

Kujtim Ademaj

Zeqir Hasa

DIBËR

Drini Gjeci

Kujtim Kerkuti

Llesh Doci

Mentor Hoxha

Valentina Haliti

GJIROKASTËR

Bujar Dudumi

Lindita Rova

Marjeta Spiri

Odise Kote

Vasil Bilero

KORÇË

Ana Verushi

Bujar Braho

Kristaq Grabocka

Sotiraq Marko

Xhemil Bajraktari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>