Sonila Qato në krye të AKKP, Afrim Bakaj drejton Autoritetin e Ushqimit

akkpKeshilli i Ministrave emëroi znj.Sonila Qato, në detyrën e Drejtorit të Përgjithshëm të Agjencisë së Kthimit dhe Kompensimit të Pronave.Qeveria miratoi edhe lirimin nga detyra të Drejtorit të Përgjithshëm të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, z. Artan Gjergji, dhe emërimin në këtë detyrë të z. Afrim Bakaj.

Kliko per info Pushime

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

ndocaj-kandidat

PD, Zhupa: Policia të hetojë kërcënimin e deputetit Eduart Ndocaj

Zëdhënësja e Partisë Demokratike, Ina Zhupa i ka bërë thirrje Prokurorisë të ...