August 21, 2014

Sharon Stone…pa make up dhe pa komplekse

sharonMë herët ka folur gjatë për qëndrimin dhe vendosmërinë e saj për të mos u bërë pre e dëshirës për ndërhyrje kirurgjikale plastike ndërsa mosha kalon. Por, të mërkurën në Los Anxhelos është shfaqur në një formë të mirë fizike që e fakton se kjo femër nuk ka nevojë për kirurgji plastike. Është aktorja 55 vjeçare Sharon Stone e cila vjen në këto fotografi pa make up. /DailyMail/

Leave A Comment