July 24, 2014

amc-spring980x100px

Greqi, cifti seks në plazh para të gjithëve. Policia: Futuni në det

seks_pushimeNjë çift të rinjsh nuk kanë frenuar dëshirat e tyre seksuale dhe kanë kryer marrëdhënie përpara të gjithë pushuesve, në një plazh në Greqi. 

Mediat lokale, raportojnë se çiftit nuk i ka bërë përshtypje fakti që po kryenin veprime të pahijshme përpara fëmijëve dhe nuk janë ndarë derisa kanë mbërritur forcat e policisë.
“Ata ishin të fokusuar vetëm në atë që po bënin, pavarësisht se të gjithë po i shikonin. Madje kishte dhe nga ata pushues që shkonin pranë tyre dhe u sugjeronin ndryshimin e pozicionit. Por në plazh kishte edhe fëmijë dhe me të drejtë prindërit e tyre u inatosën vërtet.”- citohet të ketë thënë një dëshmitar.
Policia nuk i arrestoi të dashuruarit, por u sugjeroi që të vishnin rrobat e banjës dhe të futeshin në det, që të shuanin “zjarrin”.

Comments
One Response to “Greqi, cifti seks në plazh para të gjithëve. Policia: Futuni në det”
  1. giannis says:

    qef o qef

Leave A Comment