July 25, 2014

amc-spring980x100px

Zv.ministrja e martuar me ish profesorin e saj, Grida Duma me djalin në një foto

grida djaliGrida Duma, zv/ministrja simpatike e Integrimit, e cila së fundi është bërë shumë e njohur me praninë e saj në debatet televizive para dhe paszgjedhore, natyrisht që ka shfaqur interes për statusin e saj. Në ndonjë intervistë ajo ka folur për jetën e saj private, ku ka përmendur edhe martesën e hershme me profesorin e saj, Ilir Shqina. Në këtë fotografi mund të shikoni Gridën me djalin e saj.

Comments
3 Responses to “Zv.ministrja e martuar me ish profesorin e saj, Grida Duma me djalin në një foto”
  1. loli flori says:

    ka qene zv ministre/nuk esht me/

  2. pranvera says:

    c’merreni me dava laviresh edhe ju ,sikur nuk ka femra me personalitet Shqiperia dhe te na tregoni per jeten e tyre!

  3. pranvera says:

    po ajo nuk eshte me,kujt i intereson kjo tipike llafazane!

Leave A Comment