August 20, 2014

Olldashi: Shpall kandidaturën për kryetar të PD, do përfaqësoj militantët

olldashSokol Olldashi shpalli zyrtarisht kandidaturën e tij për kreun e ri të Partisë Demokratike. Olldashi në një konferencë për shtyp nga selia blu, tha se ka paraqitur pranë PD-së kërkesën për të kandidauar si kryetar.
“Shpall kandidaturën, me dëshirën për të përfaqësuar militantët e PD, anëtarët e PD por dhe me krenari se jam pjesë e opozitës 1997- 2005 dhe pjesë e kësaj qeverise në 2005 deri sot. Do të rikthehemi si shumicë nesër”, tha Olldashi.

Ai është  anëtar i kryesisë së PD-së, dhe ministër aktual i Transporteve. Ai është kandidati i parë zyrtar që është regjistruar pranë strukturave të PD-së për garën e kryetarit. Afati i fundit është dita e premte.

Leave A Comment